Search...

Search

Corona – Dieseko operationeel

Het zijn uitzonderlijke tijden. Sinds de Nederlandse regering extra maatregelen bekend maakte om de verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te beperken is er natuurlijk bezorgdheid.

Wat zijn op dit moment de gevolgen hiervan bij Dieseko Group?

Voor- en achter de schermen stellen wij alles in het werk om ervoor te zorgen dat leveringen, werkzaamheden en bestelling volgens afspraak worden uitgevoerd. Dat geldt ook voor serviceafspraken en reparaties, waar tot op heden alles op schema ligt.

Verhuur

De verhuurafdeling is gewoon bereikbaar en u kunt uiteraard beschikbaar materieel huren. Wij willen u graag van dienst zijn met trilblokken, klemmen en power packs, zeker omdat de bouw in open lucht volop in bedrijf is. Wij regelen desgewenst ook het transport en de ingebruikstelling.

Inzet servicemonteurs ter plaatse

Gezondheid en veiligheid van klanten en medewerkers staan op nummer één. Laten we samen verstandig omgaan met de huidige situatie waarin hygiëne en het bewaren van afstand belangrijk zijn. Daarom vragen we u volgens de richtlijnen van het RIVM

  • minimaal 1,5m afstand te bewaren tot onze medewerkers
  • onze medewerkers in de gelegenheid te stellen om regelmatig de handen wassen en beschermende middelen te gebruiken

Bezoek op afspraak

Het bezoeken van de vestigingen Sliedrecht of Giessenburg kan alleen op afspraak. Onze oproep is om direct contact zoveel mogelijk te vermijden en eventuele vragen of overleg te laten verlopen via telefoon, email of website.

Sterkte voor iedereen

Ook in deze crisisperiode willen we in oplossingen denken en zullen dat te allen tijde doen ten aanzien van uw opdracht. Maar laten we vooral ook elkaar helpen om gezond te blijven!