NL  
"Dieseko is committed to be the world's best provider of innovative and efficient attachments for the commercial foundation industry."

International Construction Equipment

PVE Piling & Vibro Equipment
Woltman

International Dredging Specialist

Tweets

Home | NL | Nieuws | Dieseko Group steunt MKB-katalysatorfonds Drechtsteden

Dieseko Group steunt MKB-katalysatorfonds Drechtsteden

Innovatie in de (maritieme) maakindustrie ontstaat niet vanzelf. Het geen of beperkt toegang hebben tot financiering is één van de grootste belemmeringen voor MKB-organisaties om tot innovatie te komen. Daarom steunt Dieseko Group van harte het nieuwe initiatief MKB-katalysatorfonds Drechtsteden. Dit fonds is erop gericht om een extra impuls te geven aan de vroege fasen van innovatie voor het MKB in de (maritieme) maakindustrie.
MKB Katalysatorfonds Drechtsteden
Regio Drechtsteden bevordert innovatie op verschillende manieren, onder andere door faciliteiten voor innovatie te ondersteunen, te investeren in samenwerking binnen en tussen sectoren en door de introductie van het innovatiefonds. MKB-ondernemers in de Drechtsteden kunnen vanaf 1 maart 2016 bij het MKB-katalysatorfonds een subsidie aanvragen voor kennisvouchers, haalbaarheidsonderzoeken, de ontwikkeling en het testen van prototypes en kwartiermakers van open innovatiecentra.
 
Klik hier voor meer informatie over dit initiatief


Share this page:
Copyright © 2011 Dieseko Group
Webdesign & Development: HPU internet services