NL  
"Dieseko is committed to be the world's best provider of innovative and efficient attachments for the commercial foundation industry."

International Construction Equipment

PVE Piling & Vibro Equipment
Woltman

International Dredging Specialist

Tweets

Woltman bundelt activiteiten op één locatie


Dieseko Group bundelt activiteiten Woltman op één locatie

Sliedrecht - 16 oktober 2019. Met ingang van 1 november 2019 gaat Woltman Piling & Drilling Rigs haar activiteiten in Nederland samenvoegen in Giessenburg. Moederbedrijf Dieseko Group wil met deze stap toe naar een efficiënter bedrijfsmodel dat sneller en flexibeler kan inspelen op de sterk fluctuerende marktvraag van klanten naar hei- en boorinstallaties.


Read more

The difference in driving speed between conventional hammering and a Vibratory Hammer - Saving significant installation time for OWF Monopiles


Increasing installation efficiency is a key component of LCOE reduction for the offshore wind industry. By reducing the installation time for key components such as Monopiles, significant savings on vessel hire can be made.

The 2018 average installation rate, where the vessel installed both monopiles and transition pieces, is 2.27 Days per Foundation (DpF). When using Vibratory Technology the DpF can drastically been reduced.

These video's were made during a comparison test in Germany and what you see is the actual speed. For the test we used the exact same Monopiles and exact same soil conditions. Besides the installation speed advantage, vibrating technology is less harmful to the sub-sea environment (Marine mammals, fish and other sealife) because of the much lower noise level during installation.

Read more

Nieuwe dealer in Colombia


Dieseko Group heeft haar dealernetwerk in Zuid-Amerika uitgebreid met MG Mining SAS uit Colombia. MG Mining is een regionale leverancier van constructie- en funderingsequipment. MG Mining is ook actief in Nicaragua, Bolivia, El Salvador, Peru en Honduras. Het equipment van Dieseko Group  producten is een perfecte uitbreiding van het leveringsprogramma. MG Mining SAS is onderdeel van de MG Business Group.

Neem contact op met MG Mining voor nieuwe of gebruikte trilblokken, power packs en dredge pompen, maar ook voor onderhoud, service en reserveonderdelen.
 
PVE Vibratory Hammers 
 
Dieseko Group wenst MG Mining en Germán Guerra heel veel succes!
Artikel in GWW België


Dieseko Group in het nieuws in GWW België over trillingsarm en geluidsarm funderen.
Download hier onder de het PDF bestand van het artikel.


Drone impressie van Drive-Dredge-Drill Open Huis


Mooie beelden van het Open Huis op de werf van Woltman Piling & Drilling Rigs in Oosterhout.
 
Nice pictures of the Open house at the yard of Woltman Piling & Drilling Rigs in Oosterhout.
 
Made by Martin Gerritsen.


ICE renoveert dammen in Frankrijk


In 2013 hebben de Franse Waterwegen (VNF) en BAMEO een contract getekend voor het vervangen van 29 dammen, zes in de rivier de Aisne en 23 in de Maas. Drie jaar geleden is Vinci Construction samen met een aantal onderaannemers gestart met dit prestigieuze project. De aannemer rondt het project af binnen vijf jaar.

In beide rivieren worden automatische dammen geplaatst, voorzien van opblaasbare membranen in het water. Naast de 29 dammen die worden vervangen, worden twee dammen in de Maas opnieuw in bedrijf gesteld. Het netwerk van dammen wordt voorzien van turbines die worden gekoppeld aan een hydro-elektrisch microstation. Dit draagt bij aan de productie van energie voor de lokalen.

De funderingswerkzaamheden voor de dammen worden uitgevoerd met het ICE 416L trilblok, met een enkele en dubbele klem. Dit normaalfrequente trilblok heeft een enorme trekkracht en is breed inzetbaar. Vinci Construction werkt aan tien dammen tegelijk dit jaar, waardoor er maar liefst tien trilblokken op hetzelfde moment aan het werk zijn.

Drie Woltman boorstellingen tegelijkertijd aan het werk op hetzelfde project


Door de snelle groei van supermarktketen heeft Lidl behoefte aan een nieuw distributiecentrum. Het nieuwe distributiecentrum wordt gebouwd in Moerdijk. In slechts twee maanden moeten er 3.500 palen de grond in worden geheid, een flink project met een duidelijke deadline. Om er zeker van te zijn dat het project binnen de gestelde tijd wordt afgerond, heeft aannemer Voorbij Funderingstechniek Terracon Funderingstechniek en Ballast Nedam ingeschakeld. Drie Woltman 160DR boorstellingen worden gebruikt om de veertig meter lange palen in de harde grond te krijgen. Dankzij de stabiliteit en de positie van de zwaartekracht zijn deze boorstellingen uitermate geschikt voor dit project.


Weinig geluidsoverlast onder water met de PVE 500M


Geluidsoverlast krijgt steeds meer aandacht door veranderende wetgeving en toenemende maatschappelijke belangstelling. Daarom investeert Dieseko Group in oplossingen die geluidsvervuiling tot een minimum beperken. Onlangs heeft een externe expert een onafhankelijke test uitgevoerd om het onderwater geluidsniveau te meten tijdens het ontmantelen van offshore windpark Lely. 
Vier buizen met een diameter tussen de 3200 mm en 3700 mm en een lengte van 26 meter werden uit de zeebodem getrokken met ons grootste trilblok, de PVE 500M. Het trilblok genereert een slagkracht van bijna 1100 mt, een excentrisch moment van 500 kgm en 1400 rotaties per minuut. De PVE 500M was niet uitgerust met speciale geluidswerende maatregelen, om de testresultaten van de reguliere opstelling zo realistisch mogelijk te krijgen. 

Lely

De testresultaten zijn veelbelovend. De Duitse autoriteiten, in dezen vertegenwoordigd door het BMU 2013 “Konzept für den Schutz der Schweinswale vor Schallbelastungen bei der Errichtung von Offshore-Windparks in der deutschen Nordsee (Schallschutzkonzept)” schrijft waardes voor tussen de 160 dB re 1μPa²s als maximum Sound Exposure Level (SEL) en 190 dB re 1μPa als maximum Peak Sound Pressure Level (SPLpeak-peak), beide gerekend op 750 meter vanaf de bron. De behaalde testresultaten, verkregen na meerdere metingen met Dieseko Group trilblokken zijn 112 – 135 dB re 1μPa²s en 132 – 161 dB re 1μPa, waarden die substantieel lager zijn dan de toegestane waarden op 750 meter afstand.

Op basis van deze resultaten concluderen we dat de triltechniek van Dieseko Group significant bijdraagt aan reductie van geluid onder water, bij offshore projecten.
  

Dieseko Group pakt uit tijdens Infratech 2017


Van 17 tot en met 20 januari vond Infratech plaats, de belangrijkste vakbeurs voor de infrasector in Nederland. Dieseko Group pakte uit met een prachtige en opvallende stand, met hier als grote blikvanger de PVE RD260 Resonator. Deze funderingsmachine, die met resonantietechniek profielen trillingsvrij zet, vormt een belangrijke innovatie in de industrie, en kon dan ook op veel belangstelling rekenen.

Jolanda van den Brink, Sales Director Benelux: “We zijn erg tevreden over het aantal bezoekers van de beurs en nog belangrijker, over de interesse van de bezoekers voor onze funderingsoplossingen. Infratech is voor ons een belangrijke beurs waar we veel van onze klanten ontmoeten. We merken dat er behoefte is aan innovatieve producten in onze markt, de Resonator is daar een mooi voorbeeld van.” 

Naast de Resonator presenteerde Dieseko Group ook de eerste beelden van de volledig gemoderniseerde cabine van de Woltman Piling & Drilling Rigs heistelling. Met de nieuwe ergonomische cabine heeft de machinist een volledig overzicht van het werk en de machine, wat het werken overzichtelijker en veiliger maakt. Daarnaast geeft het redesign de heistelling een fraai en eigentijds uiterlijk.

Woltman benoemt Watson & Hillhouse tot dealer


Watson & Hillhouse is door Woltman benoemd tot dealer voor het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Door deze benoeming is Watson & Hillhouse dealer voor alle producten van Dieseko Group. Woltman is erg trots op deze stap. Om de benoeming te bekrachtigen heeft Watson & Hillhouse geïnvesteerd in een Woltman 40PR met PVE 4/5NL voor de verhuurvloot. Deze heistelling is beschikbaar om te huren in het Verenigd Koninkrijk en Ierland per januari 2017. Voor meer informatie: www.w-h.co.uk.

Watson & Hillhouse becomes Woltman dealer 

Dieseko Group neemt meerderheidsbelang in Pilequip, Australië


Producent en leverancier van hydraulisch funderings equipment Dieseko Group heeft een meerderheidsbelang genomen in Pilequip, Australië. Hiermee is de eerste vestiging van Dieseko Group in Australië een feit. Het werkgebied van Pilequip bevindt zich in zowel Australië als Nieuw Zeeland.
 
Pilequip, bestaande dealer van Dieseko Group, beschikt over een breed verhuurpark met funderings equipment van alle drie de merken van Dieseko Group: ICE International Construction Equipment, PVE Piling & Vibro Equipment en Woltman Piling & Drilling Rigs. Daarnaast biedt de Australische organisatie brede ondersteuning aan zijn klanten en beschikt het over reserveonderdelen voor alle machines in het verhuurpark. De organisatie is gevestigd in Sydney.
 
Brett Camm, Managing Director Pilequip: “De vraag naar hoogwaardig funderings equipment groeit in zowel Australië als Nieuw Zeeland. Nu we zijn aangesloten bij Dieseko Group maken we deel uit van een sterk internationaal netwerk, waardoor we op levertijd en service verder kunnen verbeteren.”

Office building of Pilequip
 
Ton Kraak, CEO Dieseko Group: “We zijn erg tevreden met de toevoeging van Pilequip aan onze lijst met internationale vestigingen. We zien veel potentie in de regio Australië-Nieuw Zeeland en nu we hier een eigen vestiging hebben kunnen we de markt nog beter van dienst zijn. Na een jarenlange samenwerking met Pilequip zijn we erg trots dat de organisatie vanaf nu deel uitmaakt van Dieseko Group. De vestiging in Sydney zorgt ervoor dat we nu ook ‘down under’ goed zijn vertegenwoordigd.”

Commercieel bulletin: mega series trilblokken


Lees hier het commercial bulletin dat dit keer gaat over onze grootste trilblokken, de ‘mega size’ PVE trilblokken. Deze trilblokken worden over de hele wereld ingezet voor de meest uiteenlopende projecten, waar ze hun nut ruimschoots hebben bewezen.


PVE 500M verwijdert fundering van windmolenpark Lely in slechts 180 minuten


Begin oktober heeft het zwaarste single PVE trilblok van Dieseko Group succesvol vier buizen getrokken in windmolenpark Lely. Het windmolenpark van Nuon uit 1992, moest worden gesloopt. Na 24 jaar was de exploitatie van het windmolenpark niet meer rendabel.
Met het demonteren van de windmolens werd enige weken geleden gestart. Voor het verwijderen van de fundering van de windmolens, is de PVE 500M gebruikt. Vier buizen, van allemaal 26 meter lang en met een diameter van tussen de 3,20 en 3,70 meter, werden één voor één uit de zeebodem getrokken en afgevoerd via pontons.

Door de enorme slagkracht van het trilblok lukte het om de buizen in gemiddeld 45 minuten te verwijderen. De PVE 500M, die bestaat uit twee gekoppelde 250 kgm carters volgens het gepatenteerde GIANT-systeem, heeft wederom bewezen niet alleen krachtig genoeg te zijn om buizen van 70 tot 80 ton probleemloos te verwijderen, maar ook om dat betrouwbaar en in een recordtempo uit te voeren. Het project is succesvol uitgevoerd door Hebo Maritiemservice. 

Gedurende het project heeft de R&D-afdeling van Dieseko Group separaat onder water geluidstesten uitgevoerd. Dit is geïnitieerd om meer inzicht te verkrijgen in geluidseffecten. Resultaten hiervan worden in een later stadium bekend gemaakt.


Dieseko Group genomineerd voor Business Event Alblasserwaard


We zijn zeer vereerd dat we zijn genomineerd voor het Business Event Alblasserwaard. In de categorie ‘Industrie & Dienstverlening’ zijn we verkozen tot één van de drie kanshebbers op de titel ‘Ondernemer/Onderneming van het Jaar 2016’. De nominatie is tot stand gekomen na een periode van voordrachten, onderzoek en selecties door een vierkoppige jury. Op 14 november wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt tijdens een feestelijke award uitreiking.

Dieseko Group gastheer voor NVAF-leden


Meer dan twintig leden van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken waren op 21 september te gast bij Dieseko Group tijdens de Bijeenkomst Contactgroep Damwanden. De leden woonden presentaties bij over innovaties in funderingen en maakten nader kennis met de organisatie. Daarnaast kregen ze een rondleiding over het fabrieksterrein en een demonstratie van de Resonator en het 110MU kanteltrilblok. Een gezellige borrel en maaltijd geserveerd uit diverse food trucks maakten de informatieve middag compleet.


PVE 250M trekt 36 meter lange buizen voor grootste zeesluis ter wereld


In het begin van september 2016 is er gestart met de bouw van een nieuwe zeesluis in IJmuiden. De nieuwe, grotere zeesluis moet de bereikbaarheid van de haven van Amsterdam verbeteren en de economie in de regio stimuleren door getij-onafhankelijk ruimte te bieden aan groter wordende zeeschepen. De nieuwe grootste zeesluis ter wereld wordt 500 meter lang, 70 meter breed en 18 meter diep.

De bouw van de zeesluis wordt in opdracht van Rijkswaterstaat gerealiseerd door aannemersconsortium OpenIJ. Dit consortium bestaat uit BAM-PGGM, VolkerWessels en DIF en is verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, financieren en gedurende 26 jaar onderhouden van de nieuwe zeesluis.

Een dergelijk groot en prestigieus project moet vanzelfsprekend vooraf uitgebreid worden getest, om ervoor te zorgen dat de uitvoering zo goed mogelijk verloopt. Ter voorbereiding op het project zijn er in het water testbuizen geplaatst om zeker te zijn welk materieel er precies nodig is. Na de testfase moesten de 36 meter lange geheide buizen worden verwijderd. Hiervoor is de PVE 250M gebruikt. Dit ijzersterke normaalfrequente trilblok van Dieseko Group kreeg zonder moeite de palen uit de grond. Niets staat meer in de weg om de grootste zeesluis ter wereld te bouwen, die naar verwachting in 2019 gereed is.
 

Fundatie Pier in Scheveningen met PVE 35VM


Het is jarenlang onduidelijk geweest wat er precies zou gebeuren met de Scheveningse pier. Inmiddels is bekend dat er op het Noordereiland van de Pier een reuzenrad komt voor de Haagse kust. Deze week is er een start gemaakt met de bouw van de constructie die het reuzenrad gaat dragen.

Eind juli moet het 45 meter hoge reuzenrad klaar zijn. In het rad komen 36 gesloten gondels waar maximaal zes personen plaats in kunnen nemen. De gondels bieden een uniek uitzicht over een populair deel van de Nederlandse kust.

Onze klant De Klerk Waterbouw is verantwoordelijk voor het plaatsen van acht funderingsbuizen die vanaf de zeezijde zijn aangebracht. Op de het ponton ms Biesbosch stond de Woltman THW A-1200 PDS met hierin een PVE 35VM trilblok en PVE 1000 aggregaat. Het funderen is verlopen zoals was gepland, binnen een aantal weken worden de eerste bezoekers van het reuzenrad verwacht.

Dieseko Group stijgt 13 plaatsen in Maakindustrie 100 van MT


Zoals ieder jaar publiceert Management Team de Maakindustrie 100, de lijst van Nederlandse organisaties die opereren in de maakindustrie. Met gepaste trots melden we dat Dieseko Group dertien plaatsen is gestegen ten opzichte van vorig jaar, we staan nu op de 75e plaats.
De Maakindustrie 100 geeft een overzicht van de 100 best presterende MKB-bedrijven in Nederland, met een omzet tot een half miljard euro. Het gaat om bedrijven met een Nederlandse moederonderneming, die als afnemer een b2b-bedrijf hebben. Voor de totstandkoming van de lijst zijn de 500 grootste MKB-maakindustriebedrijven geselecteerd, die zijn gerangschikt op vier criteria:
 • Omzet 2015
 • Omzetgroei
 • Gem. EBIT -%
 • Gem. ROIC (EBIT minut taxe)
 De volledige lijst van de Maakindustrie 100 vindt u hier.

Bauma 2016 groot succes voor Dieseko Group


Van 11 tot en met 17 april vond bauma 2016 plaats in München. Ruim 580.000 bezoekers uit tweehonderd verschillende landen kwamen naar Duitsland om de grootste bouwbeurs ter wereld te bezoeken. Dieseko Group was aanwezig met een indrukwekkende stand op het buitenterrein van de beurs. Hier zagen bezoekers een deel van onze machines, nieuwe prototypes en productinnovaties. Hieronder volgt een greep uit de producten die we presenteerden tijdens de beurs: 
 • Nieuwe prototypes van het ICE 55NF trilblok en 600 aggregaat
 • De nieuwe PVE RD260 Resonator
 • De nieuwe ICE side gripper
 • De ICE 250DP Dredging Pump
 • Woltman boor- en heistellingen
 
Een compleet overzicht van alle innovaties die we op onze stand vindt u in onze speciale bauma brochure. Voor een impressie van de bauma van dag tot dag kijkt u op onze corporate blog. Collega’s van verschillende afdelingen deelden hun ervaringen van de beurs.  

De vele enthousiaste reacties die we mochten ontvangen over onze producten, innovaties en de stand en de grote aantallen klanten, prospects, leveranciers, dealers en andere relaties die we hebben gesproken, hebben bauma 2016 tot een groot succes gemaakt.
 


Dieseko Group steunt MKB-katalysatorfonds Drechtsteden


Innovatie in de (maritieme) maakindustrie ontstaat niet vanzelf. Het geen of beperkt toegang hebben tot financiering is één van de grootste belemmeringen voor MKB-organisaties om tot innovatie te komen. Daarom steunt Dieseko Group van harte het nieuwe initiatief MKB-katalysatorfonds Drechtsteden. Dit fonds is erop gericht om een extra impuls te geven aan de vroege fasen van innovatie voor het MKB in de (maritieme) maakindustrie.
MKB Katalysatorfonds Drechtsteden
Regio Drechtsteden bevordert innovatie op verschillende manieren, onder andere door faciliteiten voor innovatie te ondersteunen, te investeren in samenwerking binnen en tussen sectoren en door de introductie van het innovatiefonds. MKB-ondernemers in de Drechtsteden kunnen vanaf 1 maart 2016 bij het MKB-katalysatorfonds een subsidie aanvragen voor kennisvouchers, haalbaarheidsonderzoeken, de ontwikkeling en het testen van prototypes en kwartiermakers van open innovatiecentra.
 
Klik hier voor meer informatie over dit initiatief

Dieseko Group verzorgt reeks symposia in Rusland


Area managers van Dieseko Group hebben onlangs in Novorossiysk (Rusland) een symposium georganiseerd met als thema ‘innovatie in funderingsmateriaal’. Het symposium is ontwikkeld in samenwerking met de Russische dealer Larssen Group en was speciaal bedoeld voor klanten uit de regio.
Herman Thuss, Senior Area Sales Manager van Dieseko Group: “We zijn positief verrast door de vele enthousiaste reacties die we hebben gekregen na het symposium. Tijdens de kennissessie hebben we onze klanten laten zien aan welke diverse projecten we werken. Veel van de oplossingen die we hebben gepresenteerd zijn meteen toepasbaar in de Russische regio, dus de interesse hiervoor was groot bij de deelnemers. We hebben besloten om in 2016 nog drie symposia te organiseren in Rusland, zodat onze andere Russische klanten ook de gelegenheid hebben om deel te nemen.”
Symposium

Lesanco exclusieve dealer voor PVE Piling and Drilling Rigs


Lesanco ApS, leverancier van bouwmachines en bouwmateriaal, is vanaf nu exclusief dealer in Scandinavië voor PVE Piling & Drilling Rigs. Lesanco is al lange tijd een zeer gewaardeerde dealer voor ICE en PVE trilblokken en heeft een uitstekende reputatie. Vanaf 1 februari 2016 biedt Lesanco producten aan uit het portfolio van PVE Piling & Drilling Rigs, zoals PVE heistellingen, hydraulische hamers en boorstellingen. Lesanco richt zich ook op de verhuur en het onderhoud van deze materialen en heeft een uitgebreide voorraad reserveonderdelen voor hydraulische hamers.

Arjen van der Schaaf, Managing Director van PVE Piling & Drilling Rigs: “Ik ben erg verheugd dat Lesanco vanaf nu onze exclusieve dealer in Scandinavië is. Door deze samenwerking profiteren onze klanten van kortere levertijden, aantrekkelijke inruil deals en de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige heistellingen te huren. Onze nieuwe 50PR-FF heistelling is zeer geschikt voor de Scandinavische markt vanwege de nieuwe lieren (gecontroleerde Zollern vrije vallieren). De heistellingen zijn uitgevoerd met de laatste nieuwste Caterpillar, Tier IV-F motor, die voldoet aan de laatste milieuvoorschriften. Daarnaast kunnen de stellingen worden uitgerust met een modern dataverzamelsysteem.”

PVE 200M gebruikt bij ontwikkeling havenstad Egypte


Project:   Nieuwe kademuur
Location:   Port Said, Egypte
Equipment:   PVE 200M & PVE 1600
Date:   December 2015 – Medio 2017
Kased Khair, een Dieseko Group klant in Egypte, heeft onlangs een PVE 200M trilblok aangeschaft. Het trilblok wordt op dit moment gebruikt in Port Said, een belangrijke havenstad in het noorden van Egypte. In deze stad wordt een nieuwe kademuur gebouwd. Door de strategische ligging van de stad, is het van groot belang dat de bouw van de kademuur op de juiste manier en volgens een strak tijdsschema wordt uitgevoerd. 

PVE-200M-vibratory-hamer-with-1600-power-pack-in-Port-Said-Egypt

In de haven worden buizen met een diameter van 2003 mm getrild, met een lengte van twee keer 35 meter. De verwachting is dat het project begin 2017 wordt afgerond. 
Mohamed Abdel Moneim, Technical Director van Kased Khair: “Het trilblok is door een service engineer van Dieseko Group op locatie in bedrijf gesteld, in de aanwezigheid van verschillende hoogwaardigheidsbekleders. Onze medewerkers hebben een uitgebreide training gehad van de service engineer en we krijgen uitgebreide begeleiding. We hebben veel vertrouwen in het materiaal en de mensen van Dieseko Group, ze hebben deze verwachting tot nu toe volledig waargemaakt.”


Egyptische dealer betrekt nieuw kantoor in Caïro


El Handassia, de Dieseko Group dealer in Egypte, heeft onlangs een nieuw kantoor betrokken in Caïro. Vanaf de nieuwe locatie verkoopt en verhuurt de dealer trilblokken en aggregaten van zowel PVE als ICE. Op korte termijn zal El Handassia het assortiment uitbreiden met hei- en boorstellingen. In de nabije toekomst zal een spare parts hub worden geopend in Caïro, zodat de klanten in Egypte kunnen profiteren van een compleet productaanbod.
Sherif Elkasheef, Sales Area Manager van El Handasia: “We zijn erg trots op ons nieuwe kantoor. De goede bereikbaarheid en perfecte locatie maken het kantoor geschikt om de volledige Egyptische markt te bedienen. We starten binnenkort met een groot project nabij het Suez kanaal, ons kantoor is een perfecte uitvalsbasis voor dit project en andere projecten.”

Dieseko Group feliciteert JP Nelson


Onze dealer JP Nelson in zuidoost Azië bestaat 25 jaar. We zijn erg blij met en trots op de samenwerking van de afgelopen jaren en kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking tijdens de komende jaren. 

Dieseko Group neemt Woltman Piling Equipment over


Dieseko Group, producent en leverancier van onder andere hydraulische trilblokken, neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2016 het Nederlandse Woltman Piling Equipment uit Giessenburg over. Woltman is als producent en leverancier van funderingsmachines eveneens marktleider in zijn segment. 

Door de overname kunnen beide bedrijven hun krachten bundelen en schaalvoordelen realiseren. Onder meer op het gebied van gezamenlijke inkoop. Klanten op hun beurt gaan profiteren van kortere levertijden en nieuwe innovaties.

Ton Kraak, CEO van Dieseko Group: “De overname van Woltman past naadloos in ons beleid om naast het marktleiderschap dat we al hebben in hydraulische trilblokken een totaal productenpakket voor funderingsaannemers te kunnen bieden. We kennen Woltman goed en onze dochter PVE Piling & Drilling Rigs, het bedrijf dat Dieseko Group in 2014 overnam, werkt al jaren nauw met hen samen.”

Woltman Piling Equipment blijft als zelfstandige business unit van Dieseko Group actief in de Benelux. Alle medewerkers blijven werkzaam binnen de organisatie.

Ondertekening Dieseko Group - Woltman
Van links naar rechts: Rutger Ruigrok (NPM Capital), Henk Woltman (Woltman Piling Equipment), Barry Lemmers (Dieseko Group), Hans Woltman (Woltman Piling Equipment), Ton Kraak (Dieseko Group), Vicky van den Broek (NPM Capital)

Open dagen Oosterhout in de media


Op 27 en 28 november vonden de Open dagen plaats bij PVE Piling & Drilling Rigs in Oosterhout. Naast veel enthousiaste bezoekers, mochten we ook een aantal journalisten verwelkomen. Het volgende artikel werd geschreven naar aanleiding van de Open dagen.
Langste makelaar hoogtepunt op PVE Piling & Drilling Rigs 

Grootste stopcontact voor windmolens op zee aangedreven door PVE 900


Nu duurzame energie een steeds belangrijkere plek krijgt in onze samenleving, wordt er vaker gezocht naar mogelijkheden om duurzame energie op te wekken. Hier zijn verschillende toepassingen voor, het winnen van windenergie op zee is daar één van. Tennet, leverancier van stroom, is een partij die een uitgebreide infrastructuur voor offshore-netaansluitingen heeft. Dit jaar installeerden zij, in samenwerking met Boskalis, het DolWin2 bèta-converterplatform in het Duitse deel van de Noordzee. Deze installatie is de negende netverbinding in dit deel van de Noordzee en is het grootste en krachtigste platform ter wereld. 
Windmolens op zee produceren wisselspanning. Deze spanning gaat naar een verzamelpunt toe, dat is in dit geval het DolWin2 bèta-converterplatform. Dit platform zet de wisselspanning om in gelijkstroom, zodat de stroom via zee te transporteren is. Als de stroom het land heeft bereikt, wordt het aldaar terug omgezet in wisselspanning.Read more

Jong-NVAF op bezoek bij Dieseko Group


Op 7 oktober was Dieseko Group gastheer voor ruim 30 deelnemers van Jong-NVAF. Deze afdeling van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken komt regelmatig bij elkaar bij één van de deelnemende organisaties om met elkaar te discussiëren over ontwikkelingen in de branche en van elkaar te leren.  
De aanwezigen kregen een rondleiding over het terrein en door de fabriekshallen, gevolgd door een demonstratie van de Resonator. Deze machine werkt met een veel hogere frequentie (100 tot 180Hz / 6.000 tot 10.000 tpm) dan de huidige generatie trilblokken. De middag werd afgesloten door een informatieve presentatie.


Bauma Conexpo Johannesburg een groot succes voor Dieseko Group


Van 15 tot en met 18 september vond Bauma Conexpo plaats in Johannesburg, Zuid-Afrika. Het was de tweede keer dat Dieseko Group als standhouder aanwezig was op deze beurs en het was een groot succes.
Bauma Conexpo 2015
Samen met onze dealer BPD Geotek Solutions hebben we veel klanten en potentiële klanten mogen verwelkomen. Op onze stand hebben we een groot deel van onze vernieuwende producten kunnen laten zijn. Tijdens de beurs hebben we het ICE 815C trilblok en ICE 600 power pack overhandigd aan onze klant Terrastrata.
 
Herman Thuss, senior sales area manager van Dieseko Group: “We hebben veel interessante potentiële klanten ontmoet en de beurs was goed georganiseerd. We zijn erg tevreden over de samenwerking met BPD Geotek Solutions en hopen tijdens de volgende editie van Bauma Conexpo weer aanwezig te zijn.”  


Innovatie Award Leertraject MBO Metalent – Leerbedrijf Dieseko Group BV


Voor het eerst heeft Stichting Innovatie Award Drechtsteden op haar gala een prijs uitgereikt voor innovatief leren en werken. In dit geval een driejarig mbo 3 bbl opleiding tot monteur werktuigbouw waarbij de leerling in samenwerking wordt opgeleid, het Da Vinci College voor de theorie, praktijktraining in de Duurzaamheidsfabriek en beroepspraktijkvorming op de werkvloer van Dieseko. Metalent is hierbij de verbindende factor voor bedrijf, leerling en school.

Read more

Pon Power levert 1000e Cat motor aan Dieseko Group – 12 mei 2015


Vandaag heeft Pon Power de 1000e motor aan Dieseko Group geleverd, een C18 industriemotor. De Caterpillar C18 werd feestelijk binnengehaald door het Dieseko  personeel en de directie. Namens Pon-Power overhandigde Theo Mulders, Financieel Directeur van Pon Power de 1000e Cat aan Ton Kraak (CEO Dieseko Group) en Frank Seegers (Strategic Purchasing Manager Dieseko Group).

Vanaf 1977 levert Dieseko, toenmalig nog International Construction Equipment (ICE),  aggregaten met Caterpillar industriemotoren. Tot op heden voert Dieseko een belangrijk  deel van haar aggregaten uit met een CAT motor en doet zij tegenwoordig de assemblage van de powerpacks geheel zelf. 
 


groot onderzoek naar verstoring van het maritieme milieu


Dieseko Group ondersteunt SOS Dolfijn met haar bijdrage aan een groot onderzoek naar verstoring van het maritieme milieu door o.a. geluidsoverlast. Dieseko is ervan overtuigd dat van alle gangbare offshore-fundatietechnieken haar hydraulische  triltechniek het minst milieuschadelijk is. Om ook preventief eventuele schade aan het maritieme leven zoveel mogelijk te beperken of zelfs te voorkomen hoopt Dieseko Group uit dit onderzoek informatie belangrijke te verkrijgen inzake MVO-beleid maar ook inzake productontwikkeling. 
 
De stichting werkt samen met de Universiteit van Hannover (Dui) en de Universiteit van Aarhus (Den) en DWShipconsult GmbH. Het onderzoek wordt wereldwijd uitgevoerd en richt zich op walvisachtigen als dolfijnen en de Bruinvis. Naast veldmetingen worden er in de Denemarken en in Nederland (door SOS Dolfijn) op wilde dolfijnen en bruinvissen die in gevangenschap leven gehoortesten gedaan om precies vast te stellen wat de omvang is van een gezond gehoororgaan. Ook gestrande dieren die worden opgevangen worden onderzocht, en in het onderzoek zullen ook dode gestrande dieren nauwkeurig op eventuele gehoorschade worden geschouwd.
 Dieseko Group versterkt internationale positie met overname van PVE Piling & Drilling Rigs


Wereldmarktleider en fabrikant van hydraulische trilblokken en aggregaten Dieseko Group uit Sliedrecht neemt PVE Piling & Drilling Rigs (PDR) over van PVE Cranes uit Oosterhout. PDR (omzet ca. € 20 mln.) is leverancier van hei- en boorkranen en hydraulische heihamers. Het bedrijf blijft zelfstandig opereren vanuit Oosterhout waar op dit moment de assemblage, reparatie en onderhoud, service en verkoop zijn ondergebracht. Dieseko zal op haar beurt vanuit Sliedrecht additionele productiecapaciteit, R&D en verkoopondersteuning bieden.

Read more

Open Dag groot succes


Afgelopen zaterdag heeft Dieseko Group haar 40-jarig bestaan gevierd met een Open Dag. Tussen de ruim 1500 bezoekers stonden een trotse Ton Kraak (CEO) en Jan van Es (Managing Director) omringd door de nieuwste trilblokken, aggregaten en heistellingen, waaronder het grootste trilblok ooit gebouwd: de PVE 500-M voor offshore toepassingen.

Onder de vele bezoekers waren klanten, toeleveranciers en andere relaties. Verder ontvingen wij een groot aantal Sliedrechtenaren die de gelegenheid namen eens achter de schermen te kijken.
 


Aan het Open Huis werd ging een internationale Dealer Conferentie vooraf. Van woensdag tot zaterdag waren ruim 80 dealers uit bijna 40 landen te gast bij Dieseko in Sliedrecht. De burgermeester van de Gemeente Sliedrecht heeft dit internationale gezelschap verwelkomd en toegesproken en feliciteerde Dieseko Group met haar lustrum.
 

 
Dieseko Group wil iedereen bedanken voor hun bezoek en felicitaties. Het was overweldigend om zo in de belangstelling te mogen staan.
 
Ton Kraak & Jan van Es.

Foto’s gemaakt op deze dag zijn te vinden op picasaweb.
Foto's voor het groene scherm - Rest van de open dag foto's


XXL Monopiles vibrated into Cuxhaven (German) soil


At the test site of RWE in Cuxhaven a 93 ton steel monopile which disappears into the ground in seconds. The offshore industry is testing a new art of constructing a wind farm, which test is essential for the industry.

 

Should it live up to the expectations it can lead up to in saving millions of money for the offshore industry and protect sea life and people?

 
Read more

Nieuwe Raad van Commissarissen voor Dieseko Group


PERSBERICHT
Sliedrecht, 3 februari 2014

Ervaring RvC in emerging markets essentieel voor ondersteuning internationale expansie 

Nieuwe Raad van Commissarissen voor Dieseko Group

Nadat investeringsmaatschappij NPM Capital in november 2013 een meerderheidsbelang nam in Dieseko Group, fabrikant en wereldwijd marktleider in hydraulische trilblokken en aggregaten, hebben de aandeelhouders per 1 februari een nieuwe RvC aangesteld. Deze bestaat uit voorzitter Louwrens Dijkstra (1955, foto), Wim van Aalst (1947) en Paul van Es (1950). Met hun ruime ervaring in diverse offshore- en emerging markets zullen zij de directie van Dieseko adviseren over de financiering, strategie, productontwikkeling en over de internationale expansie van het bedrijf.


Read more

Nieuw jaar, Nieuwe PVE 250M


In Sliedrecht is het eerste spectaculaire PVE 250M gebouwd. Dit trilblok met zes excenters in lijn is speciaal ontwikkeld voor het plaatsen van grootste stalen buizen tot een diameter tot 4550 mm. Het trilblok is speciaal laag gebouwd (hoogte van 2.330 mm zonder klemsysteem) om de totale hijshoogte van buis + trilblok zo klein mogelijk te houden.


Specificaties    
Excentrisch moment: 250 kgm
Max. Centrifugaakracht: 5,400 kN
Max. Oliestroom:             1,300  l/min
Totaalgewicht: 22,300 kg
Afmetingen L x W x H  5100 x 836 x 2330  mm
 


Read more

i-Timer op power packs


Dieseko heeft de Idle Time Reducer (kortweg i-Timer) verder ontwikkeld en biedt deze als optie aan op alle nieuwe powerpacks. De i-Timer kan in de meeste gevallen ook worden ingebouwd op bestaande powerpacks. Met de i-Timer schakelt het powerpack tijdens onnodige draaiuren automatisch uit. Ervaringscijfers wijzen uit dat gemiddeld 75% van de draaiuren onbelast zijn. De quick wins zijn een aanzienlijke besparing op brandstof, schadelijke uitstoot en onderhoudskosten. Verder levert deze optie -zeker in combinatie met de Tier4 Final motoren- een gunstige bijdrage aan uw CO2 Footprint.

 
NPM Capital neemt een meerderheidsbelang in Dieseko Group B.V.


Vandaag is bekend gemaakt dat NPM Capital, de private equityarm van SHV Holdings van de familie Fentener van Vlissingen, een meerderheidsbelang in Dieseko Group heeft genomen.

NPM zal Dieseko bij de expansie van haar activiteiten actief ondersteunen met financiering en knowhow. Een van de strategische doelen van de groep is het versterken van de internationale betrekkingen en groei in met name China en Brazilië

Read more

Vandaag AX live, een gedenkwaardige en feestelijke dag!


Heden is Dieseko Group BV live gegaan met een nieuw ERP pakket, Microsoft Dynamics AX 2012. Dit pakket geeft de organisatie de mogelijkheid om op een moderne wijze nog meer efficiency in de bedrijfsprocessen te gaan realiseren. Gedurende een periode van 16 maanden heeft een groep kerngebruikers (zie foto) in samenwerking met consultants van de implementatiepartner HSO uit Veenendaal hard gewerkt om dit resultaat te bereiken.

Serienummer 500 voor Hytec gearriveerd in Dubai


Dealer Jan Hooftman (Hytec) kocht eind 2012 zijn 500e serienummer. Hij ontving hiervoor afgelopen week in Dubai uit handen van Jan van Es en Jos Hardeman een plaquette. Dieseko Group dankt hem voor zijn vele verkopen (sinds 1994!). Er is getoast op een nog lang voortdurende en succesvolle samenwerking!


PVE trilconcepten voor de offshore in het BMB-magazine


In het januari-nummer van de Bouw Materieel Benelux presenteert PVE een aantal van haar Offshore trilconcepten. Naast de succesvolle inzet van de 300MU bij Hochtief laten we graag zien waartoe we nog meer in staat zijn. Hieronder staat de link naar het artikel.

Fundamenta meld H-balk loadtest resultaten in Santos (Sao Paolo).


Op een bouwplaats in Sao Paolo heeft Fundamenta hameren en trillen met elkaar vergeleken. Een H-balk werd aangedreven met een hydraulische hamer van Mait, daarnaast werd en in hetzelfde gebied een kleinere H-balk  aangedreven door een lineair HKV 1100 trilblok.
 
Na 18 dagen was de bodem voldoende verdicht en kon een PIT-test (statische belasting test) worden verricht werd op beide palen.
 
Uit deze belasting test bleek de superioriteit van de triltechniek. Met de kleinere H-balk was de grondweerstand duidelijk beter en de grond beter verdicht. Andere bijkomende positieve punten zijn: minder geluidsoverlast tijdens het trillen, snellere penetratie en minder resonantie.
 
Fundamenta is erg blij met de resultaten. Eindelijk hebben ze een beproefde methode om balken de grond in te krijgen zonder te heien. In de stedelijke gebieden van Sao Paolo heeft het variabel moment trilblok bewezen om stil, snel en betrouwbaar te zijn!
Windforce 2012, joint forces in Bremen


Van 26 tot en met 29 juni jongstleden heeft Dieseko Group BV zich samen met Jack-Up Barge BV gepresenteerd op de eerste Windforce tentoonstelling in Bremen. Alle toonaangevende bedrijven in de offshore windindustrie waren aanwezig en onder de indruk van onze nieuwe technologische ontwikkelingen. We toonden ons nieuwe 300MU upending trilblok en bovendien nieuwe ontwikkelingen op het combineren van boor-en vibrotechnologie.

Read more

TKD 2012, producten en bezoekers gezandstraald


Update 11-06-2012:
De TKD is inmiddels weer voorbij. Gelukkig was het weer niet een al te grote spelbreker. We hadden meer last van rondvliegend zand dan van de regen. Wij danken iedereen die de moeite heeft genomen ons te bezoeken.

De TKD is gestart. We staan daar met de volgende producten.

 • ICE 82NF trilblok met twee hydraulische 150T pijpenklemmen aan een lineaal
 • ICE 823BC aanbouw trilblok met 60TU universeel klem
 • De nieuwe ICE V230 vibroflot hangend in een kraan van PVE cranes
 • ICE 600 Tier4 power pack
 • PVE 2319VM trilblok met damwandklem 130T
 • PVE 38M trilblok met twee 80T pijpenklemmen aan een lineaal
 • 4 ICE TM-Trilplaten
 • Graafmachine met een ICE 8RFB.

 • De toegang en het parkeren zijn gratis dus kom bij ons langs op in Wezep op Kavel 112 op het TKD.


  Open dag in Oosterhout prima verlopen


  Vrijdag 1 en zaterdag 2 juni is ter gelegenheid van de officiële opening van het nieuwe pand van PVE Cranes en PVE Piling & Drilling Rigs in Oosterhout Open Huis geweest. Naast de kranen, boor- en heistellingen van onze strategische partners waren ook de producten van Dieseko Group ruim vertegenwoordigd. Een heel aantal van onze Nederlandse klanten waren aanwezig en zelfs enkele buitenlandse dealers hebben de moeite genomen om naar Oosterhout te komen.

  Read more

  Open dag in Oosterhout


  Onze strategische partners PVE Cranes & Services en PVE Piling & Drilling Rigs organiseren vrijdag 1 en zaterdag 2 juni een open dag ter gelegenheid van de officiele opening van hun nieuwe pand in Oosterhout. Naast de kranen, boor- en heistellingen van onze partners zijn ook de producten van de Dieseko Group ruim vertegenwoordigd.

  Read more

  Dieseko kiest nieuw fundament voor internationale groei


  Dieseko Group BV heeft onlangs gekozen voor Microsoft Dynamics AX van HSO als nieuw ERP-platform. Het systeem gaat de verschillende bedrijfsactiviteiten en de internationale groeiplannen van het bedrijf ondersteunen. Eerst gaat Dieseko Nederland live met de nieuwe software. Later volgen de buitenlandse vestigingen in Singapore en China. De verwachte livegang is januari 2013.

  Read more

  Reus van PVE slaat buizen in Antwerpen op diepte


  Fa. Roegiers bouwt in de Haven van Antwerpen (Kanaaldok) een nieuwe jetty voor Seatank terminal. Hiervoor moeten een aantal grote buizen variërende in diameter van 142 cm tot 277 cm geplaatst worden.


  Read more

  Buispalen en damwanden trillen in IJmeer


  Busker werkt aan langste onderwater warmtetransportleiding van Nederland

  Voor de aanleg van een 8 km lang warmtetransportnet heeft Busker in opdracht van A. Hak Leidingbouw op het IJmeer buispalen en damwanden geslagen. Het ondergrondse waterleidingtracé loopt van Diemen Centrale onder het IJmeer door naar het nieuwe stadsdeel Almere-Poort om er begin 2012 zo’n 25.000 woningen van warmte te voorzien.

  De dubbele transportleiding in het IJmeer zorgt voor de aan- en afvoer van het water tussen de centrale en het verdeelstation aan de andere kant van het meer. “De leidingen zijn in feite de slagaders van het stadswarmtenet”, licht Adri Wieman toe, hoofduitvoerder bij firma Busker uit Zaltbommel. Zijn opdracht hier behelsde onder meer het offshore slaan van buispalen en damwanden om de leidingen te fixeren en een aantal boor- en ontvangstkuipen te maken. Dat het lange tracé onder water ook nog eens de 100 meter brede vaargeul van de Hollandse Brug langs het eiland van Pampus doorkruist “vergde een goede voorbereiding en planning”, vult Wieman lachend aan. “Het traject werd gelegd met strengen (red. stukken aaneengesloten leiding van 500 tot 800 meter) en ter hoogte van de vaargeul is uiteraard een streng gelegd die de geul in één keer overbrugt.”


  Read more

  Voorspellen van tril- en heibaarheid


  Dynamische metingen als goede voorbereiding bij omvangrijke werken

  Het bedrijf Geodrive lijkt onlosmakelijk verbonden met het voorspellen van heibaarheid. PVE was een van de eerste die in samenwerking met Geodrive speciale software ontwikkelde voor heibaarheidsanalyses, nu beter bekend als GeoWave. Tril- en heibaarheid in vogelvlucht.
  Read more

  Forse uitbreiding Dieseko Sliedrecht


  Capaciteitsuitbreiding van opslag, onderhoud en reparatie

  Medio 2011 is op het terrein van de Dieseko Group in Sliedrecht de eerste paal geslagen voor een omvangrijk nieuwbouwproject.
  De uitbreiding omvat een nieuwe loods van ruim 900 m2 voor de opslag van nieuwe machines en een apart gedeelte dat dient als werkplaats voor onderhoud- en reparatiewerk aan de machines van het verhuurpark. Vloerverwarming maakt het gebouw energiezuinig en de dakluiken zorgen voor een goede ventilatie en verlichting. Verder wordt de loods ingericht met een inpandige 20 tons bovenloopkraan.

  Read more

  Watson & Hillhouse en de UK funderingsbranche


  Een korte evolutie van een zeer succesvolle PVE dealer
  Het heeft nogal wat voeten in aarde om aan de top te staan in de funderingsbranche. Dit is zeker het geval wanneer je zaken doet in de UK; een zeer competitieve markt waar de huurtarieven een van de laagste in Europa zijn. Begonnen in 1972 had W&H slechts 2 concurrenten; een korte evolutie van 40 jaar succesvol dealerschap.

  Huur & verkoop, nieuw & gebruikt
  Opgericht door Robin Watson en John Hillhouse “was de primaire activiteit destijds de verhuur van lucht- en dieselhamers”, zegt Phillip Bell, managing director van W&H. “Om de huurvloot courant te houden, verkochten we steeds de wat oudere machines om er vervolgens nieuwe voor terug te kopen conform de laatste technologie. Het is onze sterke overtuiging om je voortdurend te onderscheiden met doorontwikkelde funderingsgereedschappen, tezamen met –in onze optiek- ongeëvenaarde - eersteklas service.”

  Engineering training programma
  Begin jaren ‘80 is W&H gestart met een engineering training programma, bedoeld om schoolverlaters binnen 5 jaar op te leiden tot gespecialiseerde technici op het gebied van mechanische engineering, hydraulica en elektronica. Bell: “Ik was een van de eerste deelnemers van het programma, 16 jaar, recht van school, als assistent manager verhuur bij W&H. De interne opleiding wordt nog steeds geboden aan jonge mensen die zich willen verdiepen in engineering en de branche.”
  De investering in mensen heeft zijn vruchten afgeworpen en aanzienlijk bijgedragen aan het succes van W&H. Het bedrijf is door CITB (red. overheidsorgaan vakopleidingen) aangesteld als trainingsinstituut voor operators drukmachines.
   

  Read more

  Vibroflots succesvol getest in Dubai


  Dieseko’s Vibroflots succesvol getest in Dubai
    - grondverdichting met trilnaad bij 45 °C -
   
  Dieseko heeft de proefopstelling van een serie Vibroflots in Dubai om opgespoten land te verdichten bij een temperatuur van circa 45 °C, uiterst succesvol afgerond. 

  In opdracht van een klant in Dubai heeft Dieseko een aantal testen uitgevoerd met een serie Vibroflots om de prestaties in extreme omstandigheden te analyseren. Vibroflots – waarbij met een trilnaad water onder grote druk zijwaarts en naar beneden wordt gespoten – worden veelal ingezet voor grondverdichting van opgespoten land (red. compaction). Daarnaast worden ze gebruikt om steenfundering (red. stone columns) te realiseren.
   


  Read more

  Levering 750e Caterpillar Motor


  Op 11/11/11 heeft Pon-Power de 750e Caterpillar motor aan de Dieseko Group geleverd.

  De Caterpillar C15 - bestemd voor een ICE 600 power pack - werd feestelijk binnengehaald door Dieseko Group personeel en directie. Namens Pon-Power overhandigde Adriaan Mijnster persoonlijk de 750e CAT aan Ton Kraak en Frank Seegers (foto).
  Read more

  PVE power packs bij bergingswerk op Noordzee


  Omvangrijke berging Vinca Gorthon voor de Nederlandse kust in ‘Salvage Code Red: Dutch Coast’

  In de Noordzee op 29 kilometer afstand van de Nederlandse kust is een team ingenieurs in het voorjaar van 2010 begonnen aan een omvangrijke bergingsoperatie. Het reusachtige Zweedse vrachtschip de Vinca Gorthon is 23 jaar geleden gezonken en is een toenemend gevaar voor de scheepvaart. Rijkswaterstaat heeft het ervaren bergingsbedrijf Titan opdracht gegeven het wrak naar boven te halen. Deze omvangrijke operatie is niet zonder gevaar, op 19 juni 2011 is een Amerikaans bemanningslid van een schip dat meehielp met de berging om het leven gekomen.

  Read more

  Dieseko bouwt IHC power pack


  Succesvolle combi Dieseko Group aggregaat en IHC Hydrohammer bij + 45 °C
  - engineering op de vierkante millimeter -

  De Dieseko Group heeft in opdracht van IHC Hydrohammer een high performance aggregaat ontwikkeld voor de aandrijving van IHC S-280 Hydrohammers in extreme omstandigheden.

  De Dieseko Group heeft met de opdracht van IHC Hydrohammer om een geconfigureerd powerpack voor hun S-280 heihamer te ontwikkelen weer een huzarenstukje afgeleverd. Het compacte aggregaat levert langdurig veel vermogen in de meeste extreme omstandigheden, onshore en offshore.

  Read more

  Hommelberg fietst voor KWF


  UPDATE:

  Erik is 6 keer boven gekomen en heeft daarmee samen met zijn teamleden een bedrag van ruim € 60.000 behaald! We feliciteren hem en zijn teamleden met deze fantastische prestatie.

  Ruim 4.300 deelnemers namen deel aan de Alpe d'HuZes actie. In totaal is dit jaar ruim 20 miljoen euro opgehaald. Het geld gaat in zijn geheel naar het KWF-Fonds voor kankeronderzoek.  Het wielerevenement Alpe d'HuZes dat op 9 juni a.s. voor de 6e keer wordt verreden, heeft een bijzonder internationaal randje. Area manager Erik Hommelberg is een van de deelnemers die de berg die dag gaan beklimmen voor het goede doel. Het bij elkaar gefietste sponsorgeld wordt gedoneerd aan het Alpe d'HuZes onderzoeksfonds bij KWF Kankerbestrijding.

  Read more

  Dieseko Group behaalt ISO 9001 certificering


  - ISO als kroon op fusietraject -

  De Dieseko Group heeft onlangs het ISO 9001 certificaat behaald. Met deze certificering is de ingezette fusie van twee bedrijven met elk een unieke bedrijfsvoering officieel bezegeld met de internationaal gedragen ISO-kwaliteitseisen.

  Ton Kraak, CEO van de Dieseko Group BV, is blij met de certificering: “ISO is voor ons de kroon op het werk, de bevestiging dat de processen binnen de holding optimaal zijn ondersteund en organisatiebreed worden gedragen. De fusie is voltooid!”  Read more
  Copyright © 2011 Dieseko Group
  Webdesign & Development: HPU internet services