NL  
"Dieseko is committed to be the world's best provider of innovative and efficient attachments for the commercial foundation industry."

International Construction Equipment

PVE Piling & Vibro Equipment
Woltman

International Dredging Specialist

Tweets

Home | NL | Nieuws | Dirk Smulders volgt Ton Kraak op als CEO van Dieseko Group BV

Dirk Smulders volgt Ton Kraak op als CEO van Dieseko Group BV

Sliedrecht, 20 december 2018 – Met ingang van 1 januari 2019 zal Dirk Smulders (42) directievoorzitter/ceo Ton Kraak opvolgen. Smulders maakte als Chief Operations Officer (COO) al sinds september 2017 deel uit van de directie. Ton Kraak gaf leiding aan Dieseko Group sinds 2008. Hij blijft als aandeelhouder en adviseur aan de onderneming verbonden.
 
Dirk Smulders (42) is met ingang van 1 januari 2019 de nieuwe directievoorzitter/CEO van Dieseko Group. Hj volgt Ton Kraak op die als aandeelhouder en adviseur aan de onderneming verbonden blijft.
  
In zijn nieuwe rol als directievoorzitter/CEO is Smulders verantwoordelijk voor de realisatie van de ingezette strategie en zal deze waar nodig aanscherpen. Doelstelling is en blijft om de groei van Dieseko voort te zetten en de onderneming verder uit te bouwen als wereldmarktleider op het gebied van hoogwaardige en innovatieve funderingstechnologie.
 
Dirk Smulders: “Ik vind het een enorme eer en een mooie uitdaging om de Dieseko Group BV te mogen leiden. Ik zie ernaar uit om samen met mijn collega-directieleden, management en medewerkers onze klanten over de hele wereld nog beter van dienst te zijn met innovatieve producten. Ik dank mijn voorganger Ton Kraak voor de goede en prettige inwerkperiode en de OR, de Raad van Commissarissen en onze aandeelhouder NPM Capital voor het vertrouwen dat zij in mij stellen.”
 
Dirk Smulders studeerde Werktuigbouwkunde aan de TU Delft en werkte eerder in eindverantwoordelijke posities voor Stork en Doedijns. Hij is getrouwd en heeft 3 kinderen.


Share this page:
Copyright © 2011 Dieseko Group
Webdesign & Development: HPU internet services