It appears you're using an outdated browser, Internet Explorer is no longer supported by Microsoft. Please consider downloading and using Google Chrome or Microsoft Edge to view our website.

make an appointment now
calendar_today

Vacancies

Assemblagemonteur Powerpacks

fulltime (40 hours)

Op een van onze assemblage afdelingen bouwen we hydraulische powerpacks. Maar dan echt helemaal vanaf kaal frame tot volledig werkende powerpack. Deze zijn zowel standaard als klant specifiek en variëren dus in grootte en ”power”. Die powerpacks worden gebruikt als hydraulische aandrijving voor machines die in de offshore worden gebruikt, in de bouwsector of bijvoorbeeld in de infratechniek. Een powerpack is, nu nog, uitgerust met een verbrandingsmotor maar ook met een pomp, batterijen en een schakelkast.

Apply now

Wat je krijgt!

Naast een fijne werkplek, goed gereedschap, leuke collega’s (ze zeggen het ook écht van elkaar!), doorgroeimogelijkheden én het feit dat je aan hele gave projecten meewerkt, geven wij je graag ons vertrouwen. Je krijgt daarom direct een vast dienstverband bij ons omdat we een commitment willen aangaan. Je krijgt 40 (serieus!) vrije dagen omdat wij de Metalektro CAO volgen. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring maar daar gaan we uitkomen.

Wil je meer informatie of gewoon even sparren? Neem dan gerust contact op!

Wat je doet!

  • Complete assemblage van Powerpacks (mechanisch en hydraulisch)
  • Het tijdens de testfase oplossen van eventuele storingen
  • Zelfstandig werken vanaf tekening

Wat je kunt!

  • MBO niveau
  • Technische tekeningen lezen
  • Zelfstandig complete powerpacks opbouwen

Voor meer informatie:

Robert van Dam

Recruiter